#mazimprosta

Το εποικιστικό πρόβλημα της Ελλάδας

● Είναι πολλοί οι παράγοντες στην εξίσωση του εποικιστικού προβλήματος της Ελλάδας (το οποίο παρουσιάζεται ως Προσφυγικό – Μεταναστευτικό) που δεν… βγαίνουν.
● Είναι πάρα πολλές οι αντιφάσεις, τα λογικά κενά, τα χάσματα και οι απροκάλυπτες μπαρούφες που λέγονται από χείλη επίσημων, ημιεπίσημων και ανεπίσημων κύκλων, οι οποίοι προωθούν την αντικατάσταση των Ελλήνων από τους ισλαμιστές εποίκους.
● Ένα από αυτά είναι τόσο στοιχειώδες και προφανές, ώστε να μην το παρατηρεί κανείς. Ο λόγος για τα ταξιδιωτικά έγγραφα των «ταλαίπωρων» των εποίκων. Πάντα λείπουν!
● Υποτίθεται ότι τα διαβατήρια που κουβαλούν καταστρέφονται επειδή βρέχονται κατά τη διάρκεια του διάπλου του Αιγαίου. Ελα όμως που αυτά τα ρημάδια τα κινητά που κουβαλούν οι έποικοι αντέχουν και σε θάλασσες και σε στεριές και σε φουρτούνες και σε νηνεμίες…
● Και αυτοί οι πρόσφυγες (όσοι απ’ αυτούς, τέλος πάντων, είναι πρόσφυγες) θα μπορούσαν ευκολότερα να αποδείξουν ότι όντως δικαιούνται άσυλο, αν προτού τους καταστραφούν τα διαβατήριά τους μεριμνούσαν να τα φωτογραφίσουν για να τα επιδείξουν στις ελληνικές Αρχές. Δεν το πράττουν αυτό -προφανώς- επειδή δεν είναι πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες ή οπλίτες του Ερντογάν ή τζιχαντιστές.
● Το πανελλήνιο έχει παρατηρήσει ότι η πρώτη πράξη που κάνουν οι ταλαιπωρημένοι «πρόσφυγες» μόλις βγουν στη στεριά είναι να βγάλουν περιχαρείς και χαμογελαστοί καλοστημένες selfies.
● Γιατί τέτοιες χαρές και αναμνηστικές φωτογραφίες; Επειδή βρήκαν τον μήνα που τρέφει τους 11 και τους περιμένουν οι μητροπολίτες με τα κλειδιά των μοναστηριών στα χέρια για να τους τα παραδώσουν και οι πολιτικοί με τα κλειδιά δωματίων σε πεντάστερα σαλέ και ξενοδοχεία για να τους τα δώσουν και να ευχηθούν «καλή παραμονή».
● Μα, καλά, ούτε ένας από την κυβέρνηση δεν έχει σκεφτεί να δημιουργήσει νομικό αντικίνητρο στους εποίκους για την απώλεια ή την καταστροφή των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, την ίδια στιγμή που οι κουβαλητοί του Ερντογάν έχουν… αδιάβροχα κινητά, με τα οποία θα μπορούσαν να φωτογραφίσουν τα διαβατήριά τους; Σίγουρα, δεν είναι λίγοι αυτοί που το έχουν σκεφτεί. Ομως, προέχει το καθήκον.
● Το ένα σκέλος της αποστολής πάει καλά: Η Ελλάδα αδειάζει με την υπογεννητικότητα και τον ξενιτεμό για το μεροκάματο. Πρέπει τώρα να προχωρήσει και το β’ μέρος του σχεδίου: να αντικατασταθεί ο πληθυσμός με ισλαμιστές…

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο