#mazimprosta

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Κυριάκου αποκαλύπτουν οι παρακολουθήσεις

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Κυριάκου αποκαλύπτουν οι παρακολουθήσεις

Έστρεψε το ενδιαφέρον του ευλαβικά στην αδελφή του και τα ανίψια του

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση των παρακολουθήσεων δείχνουν άλλη μία αρετή του πρωθυπουργού μας: Την προσήλωση του στον θεσμό της οικογένειας.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι κάθετος, σκληρός και απολύτως στην προστασία των εθνικών μας θεμάτων, στην προσωπική του ζωή όμως είναι ευαίσθητος, ζεστός και ανθρώπινος.

Όπως σας είχα προαναγγείλει, τα ονόματα που θα ακολουθήσουν και θα συμπληρώσουν την λίστα των προσώπων που προστάτευε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προκαλέσουν σεισμό.

Όχι όμως τον «σεισμό» που θα επιθυμούσε η αντιπολίτευση. Αντίθετα, η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός είχε θέσει υπό τις φτερούγες του την αδελφή του και τα ανίψια του, καταδεικνύουν την αγάπη που διαπνέει κάθε πολιτική του απόφαση.

Επιπλέον, το όνομα που θα αποκαλυφθεί σε λίγα εικοσιτετράωρα, θα τεκμηριώσει πως δεν είναι ανάγκη να είσαι συγγενής του Κυριάκου για να απολαμβάνεις την προστασία του. Ο πρωθυπουργός μας είχε φροντίσει για την ασφάλεια ακόμα και του προσώπου το οποίο θεωρεί κορυφαίο εσωκομματικό του αντιπάλο.

Επιτέλους, έχουμε ένα πρωθυπουργό που σκύβει με πραγματικό ενδιαφέρον επάνω από τους μύχιους πόθους και τις ανησυχίες μας.

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο