#mazimprosta

Τους κρατάει ο Κυριάκος χειροπόδαρα!

Η λίστα των παρακολουθήσεων και η σιωπή κάποιον εκ των στόχων, το επιβεβαιώνει…

Σε ανύποπτο χρόνο στέλεχος του Μαξίμου μου είχε ξεκαθαρίσει πως «ο Κυριάκος δεν εξαρτάται από κανέναν και τους κρατάει όλους στο χέρι». Η συζήτηση περιστρεφόταν στο εκδοτικό τοπίο, όπως είχε διαμορφωθεί, έπειτα από την κατάρρευση της δήθεν σκευωρίας για τη Novartis και τα μιντιακά συγκροτήματα που θα συνέχιζαν να στηρίζουν τον Κυριάκο.

Τότε θεώρησα πως η σιγουριά του συνομιλητή μου είχε να κάνει με το χρήμα που μοιραζόταν στους εκλεκτούς εκδότες οι οποίοι με τη σειρά τους αποθεώναν την κυβέρνηση, καθώς η επόμενη ερώτηση μου ήταν τι θα συνέβαινε εάν το χρήμα στέρευε.

Είχα τότε την εντύπωση πως ο Κυριάκος είχε αποφασίσει να εξοντώσει όσους επέμεναν να ασκούν ερευνητική δημοσιογραφία, προκειμένου να καθαρίσει το μιντιακό τοπίο από τους «ενοχλητικούς» και να συνεχίσει με τους έμμισθους.

Σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για τα πρόσωπα που παρακολουθούσε ο Κυριάκος, αντιλαμβάνομαι πως ο συνομιλητής μου κυριολεκτούσε όταν έλεγε πως «κάποιους εκδότες τους κρατάει στο χέρι».

Όταν βλέπεις στόχους παρακολουθήσεων να συνεχίζουν να αποθεώνουν την κυβέρνηση παρά τις αποκαλύψεις, γίνεται κατανοητό πως ο Κυριάκος τους έχει κυριολεκτικά «δεμένους»…

Να σου ρίχνει δηλαδή κάποιος σφαλιάρες και εσύ να λες «τι ωραία που με δέρνεις»…

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο