#mazimprosta

Στην δικαιοσύνη κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου προσφεύγει ο Κώστας Βαξεβάνης

Για τον χαρακτηρισμό «εθνικός συκοφάντης»

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για τις τρομερές αποκαλύψεις που προκάλεσαν πολιτικό σεισμό στη χώρα, αναφορικά με τις παράνομες παρακολουθήσεις του μισού υπουργικού συμβουλίου!

Ο Οικονόμου σε κατάσταση πανικού επιτέθηκε στον εκδότη-δημοσιογράφο, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων, ως «τυφλοπόντικα» και «εθνικό συκοφάντη». 

Η επίθεση του Οικονόμου μετά την αποκάλυψη για την λίστα με τα ονόματα που παρακολουθούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκάλεσε την αντίδραση του Βαξεβάνη, ο οποίος διαμήνυσε ότι θα κινηθεί νομικά: 

«Είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνει υφυπουργός ο οποίος εκπροσωπεί την κυβέρνηση και να βρίζει δημοσιογράφους αντί να απαντήσει στην ουσία. Να σας πω ότι πάει για μήνυση και αγωγή ο κ. Οικονόμου. Κανένας δεν μπορεί να υποστηρίξει ό,τι θέλει χωρίς να έχει αποδείξεις. Ο κ. Οικονόμου έκανε τον καμικάζι του Μητσοτάκη κάνοντας βουτιά στην αθλιότητα. Αυτοκτονώντας στο έδαφος της αθλιότητας. Θα το πληρώσει αυτό» δήλωσε ο ίδιος εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο.

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο