#mazimprosta

Παρακολουθήσεις: Σείεται το πολιτικό σκηνικό από την νέα λίστα με πρόσωπα «υπεράνω υποψίας»!

Παρακολουθούσαν μέχρι και μητροπολίτη!

Σεισμικές δονήσεις πολλών πολιτικών Ρίχτερ προκαλεί το νέο χτύπημα της εφημερίδας η οποία δημοσιεύει το δεύτερο μέρος της λίστας των προσώπων που φέρονται να είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.

Στην λίστα συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Άκης Σκέρτσος, ο Νίκος Παπαθανάσης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στελέχη του Μαξίμου όπως η Ορσάκη Ρουσσέτου, επιχειρηματίες όπως ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Ολύμπιος, άνθρωποι των ΜΜΕ όπως ο καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης, η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου, ο Στέφανος Χίος, ο Σπύρος Σιδέρης και ο Πέτρος Κουσουλός.

Μέσα στην λίστα όμως Βρίσκονται ονόματα όπως αυτό του Βασίλη Γκρίζη, υπαρχηγού της ΕΥΠ, καθώς και αλλού στελέχους της υπηρεσίας η οποία μάλιστα είχε καταγγείλει την σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας, Γιάννη Ρουμπάτη.

Τα ονόματα που περιγράφει η εφημερίδα είναι πολύ περισσότερα, σχεδόν για όλα από αυτά δίνεται και ένας πιθανός λόγος για την παρακολούθηση τους.

Η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να κλονίσει περισσότερο το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς οι σεισμικές δονήσεις από τα ονόματα που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή δεν έχουν ακόμα καταλαγιάσει.

Η εφημερίδα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ήρθε σε επαφή σχεδόν με όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στην λίστα και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον οι απαντήσεις που έδωσαν…

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο