#mazimprosta

Πάλι καλά που «τσέκαρε» το πιλοτήριο του Rafale η Σακελλαροπούλου

Αμέτοχη και χωρίς «φωνή» σε κάθε κυβερνητική αυθαιρεσία που διασύρει τη χώρα, η πρόεδρος της δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία συνήθως τραβάει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, επισκέφθηκε σήμερα την 114 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα για να θαυμάσει τα Rafale.

Εκεί την υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

Μάλιστα σε φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Σακελλαροπούλου φαίνεται να μπαίνει στο πιλοτήριο, ενώ ενημερώνεται για τις… λειτουργίες του αεροσκάφους από μέλη του προσωπικού. 

Κανένα από τα παραπάνω στιγμιότυπα δεν θα έμοιαζε τόσο «σουρεάλ», αν η πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε αποδείξει ότι βρίσκεται στη θέση αυτή προκειμένου να διασφαλίσει το δημόσιο συμφέρον με πυγμή και θάρρος. Αντ΄αυτού, η ίδια έχει φροντίσει να αποδείξει ότι τοποθετήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να είναι ο «αντίλαλος» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο