#mazimprosta

Ο νέος Ποινικός Κώδικας

● Black Friday για κακούργους ο νέος Ποινικός Κώδικας. Ψωνίζουν ελευθερία σε τιμή ευκαιρίας. Πόσο κάνει η ζωή των νομοταγών, των κανονικών Ελλήνων; Τίποτα. «Μπιρ παρά» πουλάει το ανθελληνικότατο κράτος τις ζωές και τις περιουσίες μας, και τις ανταλλάσσει με ανέσεις για τα παράσιτα εντός και πέριξ των δωμάτων της εξουσίας.
● Αρπαξες ζεστό παρά από τις τσέπες των καταναλωτών και έφαγες πρωτόδικα (πριν από την ψήφιση του νέου Ποινικού Κώδικα) μερικές ντουζίνες χρόνια; Οξω! Τρέχα όξω από τα κάγκελα και μη μιλάς, μη γελάς, κυβερνάει ο παράς – ακόμα κι αν είναι κλεμμένος.
● Χαϊδολόγησες ανήλικα και στον πρώτο βαθμό καμπανιάστηκες; Μη φοβάσαι. Ο νέος Ποινικός Κώδικας σου ανοίγει τον δρόμο για να χαϊδολογήσεις κι άλλα. Αρκεί να είναι ανήλικα πληβείων, που δεν έχουν πρόσβαση στα νομομαγειρέματα.
● Λήστεψες, μαχαίρωσες, μπούκαρες σε σπίτια νοικοκυραίων; Δεν ταιριάζει η φυλακή στα πρωτοπαλίκαρα της ελληνόφωνης παρακμής; Με τον νέο Ποινικό Κώδικα όρμα πάλι στο κοπάδι με τα πρόβατα και δάγκωσε όσα μπορείς. Ασε και μερικά για να στάζουν το αίμα τους σε φόρους, να ταΐζουν αυτούς που ψηφίζουν και τους ισλαμιστές εποίκους…
● Αμ και το ρεντίκολο με την καραμέλα του Διεθνούς Δικαίου πού το βάζεις; Πάει ο Τούρκος εδώ και απλώνει τη βρομοποδάρα του σε Αιγαίο και Κύπρο, και ψελλίζουν οι ψηφισμένοι καρδερινόψυχοι γραικόφωνοι «το Διεθνές Δίκαιο τούτο, το Διεθνές Δίκαιο κείνο, θα το πούμε στο ΝΑΤΟ, θα το πούμε στην Ε.Ε., θα το πούμε στον μπάρμπα μας τον ψεύτη».
● Είναι αυτονόητο να καταγγέλλεται η Τουρκία στα διεθνή fora για τις αθλιότητές της. Αν, όμως, περιορίζεσαι σε αυτό, είσαι γελοίος και κάνεις «μπαμ» από χιλιόμετρα ότι τρέμει η περδικούλα σου.
●Και τι περιμένεις, βρε, ότι θα κάνουν οι ξένοι την κρίσιμη ώρα; Τίποτα! Μπορεί και να στραφούν εναντίον σου, αν μυριστούν ότι είσαι ψοφίμι έτοιμο να τινάξει τα πέταλα. Αυτό το «θα το πω στη μαμά μου την Ευρωπαία και τη θειά μου την Αμερικάνα», στο οποίο επιδίδονται οι (δήθεν) δικοί μας, είναι εξίσου εξοργιστικό με τις τουρκικές αξιώσεις, διότι τις ενθαρρύνει και τις γιγαντώνει!
● Αν σε βαστάει, πάρε τις τύχες της χώρας στα χέρια σου, ένωσε τους Ελληνες, πέτα τις ορθοπολιτικές αρλούμπες στη χωματερή της Ιστορίας και αγωνίσου όπως γνωρίζεις και δύνασαι.

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο