#mazimprosta

Νίκος Παχύλας: Στην Πρώτη Γραμμή

Όλα τα χρόνια της επιχειρηματικής, πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελούσε και δεν αποτελεί -ούτε τώρα, ούτε και στο μέλλον- για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα πρόβλημα στο κόμμα, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα πώς πάνω από όλα, σέβομαι και εκτιμώ τον κόσμο της παράταξης αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική και αυτοδιοικητική μου πορεία και όχι μόνο.

Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Για να είναι ο πολίτης ψηλά! Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον!

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Περιφέρεια Αττικής, (έργο της παράταξης “Νεα Αρχή για την Αττική” και προσωπικά του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη) το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας ομαδικής προσπάθειας παρά της σοβαρές αντιξοότητες του εκλογικού συστήματος (απλή αναλογική).

Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματος της ΝΔ, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος έργου προοπτικής, δημιουργίας, εξέλιξης και αποτελέσματος για την Περιφέρεια Αττικής.

Νίκος Παχύλας
#ΣτηνΠρώτηΓραμμή

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο