#mazimprosta

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας Πρωθυπουργός που δεν ξέρει τίποτα και όλοι τον πολεμάνε

Δεν τον αφήνουν να… σύρει τη χώρα «προς μία κατεύθυνση εκσυγχρονισμού»

Απογοητευτικός ήταν για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια τηλεοπτική εμφάνιση η οποία έγινε για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, για να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα και για να επιβεβαιωθεί (ή τουλάχιστον να φανεί έτσι) ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το μιντιακό του σύστημα.

Με διάθεση… αυτοηρωποίησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τον «πόνο» του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι στοχοποιείται προσωπικά και πως όλοι τον πολεμούν, επειδή «έχω αναλάβει μία προσπάθεια να σύρω τη χώρα προς μία κατεύθυνση εκσυγχρονισμού. Προφανώς αυτή η προσπάθεια, κ. Χατζηνικολάου, έχει ενοχλήσει πολλούς και γι’ αυτό και χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να με πολεμήσουν με κάθε τρόπο και με κάθε σκοπό».

Η χρήση του ρήματος «σέρνω» βέβαια, δεν προκαλεί θετικούς συνειρμούς και σκέψεις για την κατεύθυνση της χώρας μας. Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Μητσοτάκης εκτέθηκε πάλι και καμία πειστική απάντηση δεν δόθηκε για κανένα θέμα σε αυτή τη συνέντευξη.

Μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τη λίστα με τους 33 υπουργούς, βουλευτές και επιχειρηματίες που παρακολουθούνταν, ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα νευρικός, την ώρα μάλιστα που σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στο εσωτερικό της κυβέρνησης επικρατεί αναβρασμός και οργή και τα χαρακτήρισε όλα «ψέματα».

Είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει Έλληνας ο οποίος να πιστεύει ότι μέσα σε όλα όσα έπρεπε να διαχειριστώ αυτά τα τελευταία 3,5 χρόνια, στον ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθούσα τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τις συζύγους Υπουργών μου; Είναι δυνατόν να πέφτει η πολιτική ζωή του τόπου τόσο χαμηλά και να καταγράφεται μια τέτοια κατηγορία χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο; Εγώ σας ρωτώ, ποια είναι η δική μου άμυνα απέναντι σε ένα τέτοιο δημοσίευμα;»

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο