#mazimprosta

Η 14η Νοεμβρίου της οργής

Πρακτικά, μιλάμε για έναν αγώνα δρόμου. Ο Ντόναλντ Τραμπ βιάζεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2024, προτού προλάβει η Επιτροπή του Κογκρέσου που διερευνά τον ρόλο του στη βίαιη εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο, την 6η Ιανουαρίου του 2021, να του ασκήσει δίωξη.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ… κρατιέται μέχρι τις Ενδιάμεσες Εκλογές, για να μην προκαλέσει πολιτική ζημιά στους Ρεπουμπλικανούς, οι οποίοι επελαύνουν, και οι τελευταίες πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει τη νέα υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο το 2024, τη μεθεπόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Ήδη άλλωστε προϊδέασε επαρκώς το βράδυ της Πέμπτης με την ομιλία του στην Αϊόβα, όπου μίλησε και πάλι ανοικτά για την επιθυμία του να είναι και πάλι υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, και… απειλώντας ότι η σχετική επίσημη ανακοίνωση επίκειται.

Ανεξάρτητα του αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για την 14η Νοεμβρίου… της οργής, υπάρχει ακόμη δρόμος ενόψει του 2024. Αρκετοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υποψιάζονται ότι ο Τραμπ δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος, και θα αξιοποιήσει την υποψηφιότητά του, για να… πλουτίσει από χορηγίες, και για να έχει μια ασπίδα άμυνας απέναντι στα μπλεξίματά του με τη Δικαιοσύνη.

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα προσδοκά να τον… παραμερίσει, για χάρη του Κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις. Και με εκείνον υποψήφιο το 2024, να επιστρέψει πανηγυρικά στον Λευκό Οίκο.

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο