#mazimprosta

Η ζωή και η πολιτική δεν κρίνεται με …αν

Στον Κώστα Καραμανλή μπορείς να πιστώσεις ή να χρεώσεις πολλά . Εξαρτάται από ποια σκοπιά βλέπεις τα πράγματα.
Εκείνο που δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις είναι ότι έχει την εμπειρία καθώς βίωσε ουκ ολίγα , ώστε να μπορεί να λέει την άποψη του, χωρίς ιδιοτέλεια.
Εγκαίρως λοιπόν κτύπησε τα καμπανάκια στο Μαξίμου τόσο για το θέμα των πρόωρων εκλογών όσο και για το θέμα των υποκλοπών, αλλά κανείς δεν ήθελε να ακούσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά έβαλαν και τους …δικούς τους ανθρώπους να επιτεθούν στον πρώην πρωθυπουργό.
Δηλαδή εκεί που του χρωστούσαν πήγαν να πάρουν και το …βόδι που λέει ο λαός μας.
Η κυβέρνηση επέλεξε να πάει μέχρι τέλους δίνοντας χρόνο στους πολιτικούς της αντιπάλους να προετοιμάσουν την επίθεση τους.
Και όχι μόνο αυτό αλλά άφησε και το …απρόοπτο να την βρίσκει στο τέλος της θητείας της . Διότι τα όσα ζούμε μόνο με κανονικές συνθήκες δεν μοιάζουν. Όπως είναι γνωστό στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Και κυρίως όταν τα έχεις δημιουργήσει μόνος σου. Το θέμα των υποκλοπών όπως εξελίσσεται λειτουργεί ως το κερασάκι μιας τούρτας που έχει πλέον γεμίσει πολλές πίκρες. Από τη μια ακρίβεια και ανασφάλεια και από την άλλη υποκλοπές και Τουρκία, κάνουν την ισορροπία πολύ δύσκολη . Ήρθε και το ντέρμπι και άναψε φωτιές γιατί όλα είναι στο κόκκινο . Η κοινωνία εθισμένη στον …κανιβαλισμό ξεχνά τα δικά της προβλήματα ποντάροντας στην ανθρωποφαγία . Το κακό για το Μαξίμου είναι ότι πλέον όταν πέφτει για ύπνο δεν γνωρίζει τι θα βρει ξυπνώντας. Και αυτό δυσκολεύει τις κινήσεις του. Το ερώτημα είναι θα αντέξει ακόμη 6-8 μήνες ή θα κληθεί να βάλει ένα τέλος στο μαρτύριο της …σταγόνας στο οποίο υπόκειται . Αν είχαν πάντως ακούσει τον Καραμανλή , αντί να τον πυροβολούν πολλά από αυτά θα τα είχαν αποφύγει. Αλλά η πολιτική και η ζωή δεν κρίνεται με …αν .

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο