#mazimprosta

Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο

Δυστυχώς σύντροφοι κοψοχέρηδες την πατήσαμε.

Και καλούμαστε να βγάλουμε μόνοι μας το φίδι από την τρύπα.

Καθώς από τα συμφραζόμενα συνάγεται ότι οι υποτιθέμενες πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ παρέδωσαν τα όπλα.

Φάνηκε από τις πρόσφατες φιέστες που στήσαν στον δρόμο προς τη συνταξιοδότησή τους, όπου για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους τάχα κατακεραύνωσαν τον Μητσοτάκη, αλλά στο τέλος, εν μέσω τζούφιων πυρών, συμμάχησαν μαζί του φοβούμενες μην επιστρέψει ο Τσίπρας κι αναγκαστούν ενδεχομένως να αλλάξουν χώρα.

Προτίμησαν δηλαδή να ξαναπέσει η Ελλάδα στα χέρια των διεφθαρμένων – εθνομηδενιστών ωτακουστών με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την εθνική ακεραιότητά της, λόγω του μίσους τους για τον Τσίπρα επειδή τους στέρησε την εξουσία.

…. Ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους ο επίπλαστος πατριωτισμός τους.

Διότι αν όντως ήταν πατριωτικά αγνές θα έμπαιναν μπροστά, θα σταματούσαν τη μητσοτακική λαίλαπα και θα έδιναν αυτές τη μεγάλη μάχη με τον Τσίπρα.

Αλλά κιότεψαν, όπως και κατά το παρελθόν σε άλλες κρίσιμες για το μέλλον της χώρας μάχες, και επέλεξαν να ταυτιστούν με ό, τι πιο σάπιο έχει βγάλει το εγχώριο πολιτικό σύστημα, με τη βολική δικαιολογία ότι μόνον έτσι θα αποτραπεί η επάνοδος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Λες και δεν ξέρουν οι κοψοχέρηδες της παράταξης τη μεθόδευση που κρυβόταν πίσω από την περιβόητη αριστερή παρένθεση, με τη δολοπλοκία να γυρίζει μπούμεραγκ στους εμπνευστές της.

Λες και δεν ξέρουν γιατί στήριξαν τον αιώνιο εχθρό τους για αρχηγό της ΝΔ και μετέπειτα πρωθυπουργό. Ο όποιος παρότι τις άδειασε μεγαλοπρεπώς, παρότι έκανε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που δήθεν πρεσβεύουν, αντί να πράξουν τα δέοντα όπως θα έπρατταν οι αληθινές πατριωτικές δυνάμεις, τον προσκύνησαν εκ νέου με την ατυχέστατη πρόφαση της παλινόρθωσης των αριστερών ολετήρων.

Να δούμε τι θα λένε αν ξαναβγεί ο Μητσοτάκης και συνθηκολογήσει στις Πρέσπες του Αιγαίου που προσπαθούν να εμποδίσουν, πάντα στα λόγια εννοείται.

Να είναι σίγουρες ωστόσο, ότι οι κοψοχέρηδες της παράταξης δεν πρόκειται να κάνουν το ίδιο λάθος δεύτερη φορά.

Γιατί θέλουν να ζήσουν περήφανα κι όχι με επιδόματα ενώ οι σφογγοκωλάριοι του μητσοτακισμού τρώνε μέχρι και τα… ευρωπαϊκά πόμολα.

Γιατί θέλουν μια πραγματικά ισχυρή Ελλάδα κι όχι ένα παρακολούθημα των… συμμαχικών κορακιών προς υλοποίηση των γεωπολιτικών τους ονειρώξεων.

Γιατί θέλουν μια Ελλάδα δημοκρατική που θα τους σέβεται κι όχι ένα παρακράτος ωτακουστών που θα τους τρομοκρατεί.

Οι κάλπες πλησιάζουν και οι κάλπικες πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ θα τρίβουν τα μάτια τους με τα αποτελέσματα.

Προφανώς και οι κοψοχέρηδες της παράταξης δε θα ψηφίσουν Τσίπρα.

Τους κακομαθημένους πρίγκιπες πάντως που ταπεινώνουν την πατρίδα, μαζί με τους ιδιοτελείς συνδαιτυμόνες που τους στηρίζουν, θα τους τελειώσουν.

Κοντός ψαλμός, αλληλούια.

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο