#mazimprosta

Άλλο οι επικριτές και άλλο οι κατάσκοποι, οι συκοφάντες και οι εκβιαστές κ. Ντογιάκο

Να ελεγχθούν συγκεκριμένοι «εκδότες» που «συμπτωματικά» επικρίνουν τους χειρισμούς της δικαιοσύνης σε σκανδαλώδεις υποθέσεις.

Φαίνεται όμως ότι την «ιδέα» του κυρίου Ντογιάκου την είχε «συλλάβει» ο κύριος Μητσοτάκης αλλά και κάποιοι «άγνωστοι» που «συμπτωματικά» πάλι στοχοποιούσαν εφημερίδες οι οποίες τιμώντας τον θεσμικό τους ρόλο, διερευνούσαν σοβαρότατες υποθέσεις εγκληματικών πράξεων κατά του δημοσίου συμφέροντος και της κοινωνίας.

Χαρακτηριστικό το ελεγκτικό πογκρόμ κατά της «Δημοκρατίας», όπως αποκαλύπτει σήμερα η ίδια η εφημερίδα, που φαίνεται ότι μπήκε στο στόχαστρο των ελεγκτών έπειτα από «ανώνυμες» επιστολές. Φυσικά, οι συγκεκριμένες καταγγελίες αποδείχτηκαν στημένες και συκοφαντικές.

Το ίδιο συνέβη και με τους αντίστοιχους ελέγχους στην ιστορική εφημερίδα «Εστία», την αρχαιότερη εφημερίδα, που οπωσδήποτε δεν εμπίπτει στις «περιγραφές» του κυρίου Ντογιάκου καθώς μόνο κάποιος ελεγκτής που προσγειώθηκε από το διάστημα δεν θα γνώριζε την πλέον εμβληματική έκδοση στο χώρο του ελληνικού τύπου.

Δύο εφημερίδες ταγμένες στην υπηρεσία του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος, βρέθηκαν στο στόχαστρο υπηρεσιών που υποτίθεται θα έπρεπε να διαφυλάττουν το εθνικό και δημόσιο συμφέρον, μετά από συκοφαντικές καταγγελίες και στοχοποίηση προερχόμενη από τον υπόκοσμο που θέτει σε κίνδυνο το εθνικό συμφέρον και ληστεύει τα δημόσια ταμεία.

Η δικαιοσύνη και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ενός δημοκρατικού κράτους κύριε Ντογιάκο, υποχρεούνται να ελέγχουν τους εγκληματίες, τους καταχραστές, τους κατασκόπους, τους εκβιαστές και όχι τους επικριτές μίας εφήμερης κυβέρνησης.

Υπάρχουν λοιπόν συγκεκριμένα παραδείγματα, πέραν της υπόθεσης των υποκλοπών η οποία αποτέλεσε το έναυσμα για την πρόσφατη παρέμβαση σας.

Υπάρχει η σοβαρότατη υπόθεση κατασκοπείας που βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στον Άρειο Πάγο κύριε Ντογιάκο έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που έχει κατατεθεί. Πρόκειται ίσως για την πιο φρικτή υπόθεση κατασκοπείας εις βάρος της Ελλάδας αλλά και πραγματικού εκβιασμού εις βάρος δικαστικών λειτουργών.

Είναι η υπόθεση όπου ένας υπήκοος ξένης χώρας ηχογραφεί παράνομα εν ενεργεία υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για εισαγγελείς, δικαστικούς λειτουργούς και στελέχη διωκτικών αρχών συμμαχικής χώρας που διερευνούν υπόθεση του, ενώ εκβιάζει και με συντονισμένη επιχείρηση κατασυκοφάντησης της πατρίδας μας στο εξωτερικό με την βοήθεια αλλοδαπού ο οποίος καταγγέλεται για συμμετοχή ακόμα και στο κύκλωμα του παιδεραστή Επστάιν!

Αυτή λοιπόν η υπόθεση που θα έπρεπε να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της ελληνικής δικαιοσύνης, βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση παρά την μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβληθεί. Για την ακρίβεια, δεν θα έπρεπε να έχει υποβλήθηκαν μηνυτήρια αναφορά, αφού τα κακουργήματα που προκύπτουν από το συγκεκριμένο ηχητικό είναι βαρύτατα και αυτεπαγγέλτως διωκόμενο. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις μάλιστα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός υπήκοος φέρεται να είχε οργανώσει ολόκληρη επιχείρηση με συμμετοχή ξένων πρακτόρων για την παρακολούθηση του υπουργού.

Ενώ νέες καταγγελίες συνδέουν το πρόσωπό του με την εξίσου σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας εις βάρος της Ελλάδας, όπου 17 βουλευτές – μέλη εθνικά νευραλγικών επιτροπών – εκδότες και δημοσιογράφοι είχαν μπει στο στόχαστρο λογισμικού κατασκοπείας, ενώ ο φυσικός αυτουργός είναι ήδη προφυλακισμένος στις αμερικανικές φυλακές.

Όσον αφορά τους δημοσιογράφος και άλλα περίεργα πρόσωπα που σε μια νύχτα γίνονται εκδότες κύριε Ντογιάκο, όντως υπάρχουν τρανταχτές περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης διερεύνησης. Τις γνωρίζετε μάλιστα προσωπικά.

Όλα τα στοιχεία μάλιστα είναι καταγεγραμμένα στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ που είχε διενεργήσει η Βουλή των Ελλήνων, όπου μάλιστα ένας τύπος που κάποια νύχτα έγινε εκδότης σε περισσότερες μάλιστα από μία εφημερίδας, διέπραξε και ψευδορκία. Παραμένει όμως εκδότης, επαγγελματίας συκοφάντης κατά συρροή, με σοβαρές καταδίκες και αδιευκρίνιστο πλουτισμό.

Αλήθεια, αυτόν τον τύπο που έχει φορτωμένο πάνω του το μισό ποινικό κώδικα, γιατί δεν τον έχουν ελέγξει οι ελεγκτικές αρχές; Όχι τίποτε άλλο, για να μάθουν και οι Έλληνες πως επιβιώνει και μάλιστα με πολυτέλεια που θα ζήλευε και εκατομμυριούχος…

Καλή αρχή κύριε Ντογιάκο.

#np2022 #pdm2882

Μοιράστε το άρθρο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο